2010. június 5., szombat

Artwork fotópályázat

Először is köszönöm mindenkinek a sok szavazatot, a lányoknak a kampányt :) Kicsimnek külön is!
A pályázat zsűrizéséről lehet vitatkozni, mennyire megérdemelt, de ahogy hallom, a nagyvilágban általában ilyesmi a menet, a közönség leszűkíti, aztán a zsűri dönt...az oldal látogatottsága meg az egekbe...marketing szempontból megértem...
A helyezés meg jobb lett mint vártam :) I. III. IV. ill. VI. hely a portré kategóriában, a díjak is jól jöttek: egy Sigma 50/1,4 EX obi, meg egy Xlite Color Checker Passport vagy mi, ezt még tanulmányoznom kell...ill. sok-sok képkidolgozás...
A jövőre nézve majd megpróbálok több versenyen elindulni, ha van ilyesmi kategória...még ha a szavazatokért kuncsorognom is kell :)
Szóval most örülök :)
Köszönöm Bobo barátomnak ill. Gabikának az útat, ilyen kézzel valószínű most nem tudtam volna felvezetni...









11 megjegyzés:

  1. Gratulálok!!
    Jó helyre kerültek a díjak.
    Mind a 4 kép szuper.
    További szép sikereket!
    Gergő

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!
    Az ilyen díjakat nem véletlenül adják!
    Laci

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, kedvesek vagytok! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Tiger! Gratulálunk a sikerhez! Nagyon megérdemelted! Ildi és Gréti

    VálaszTörlés
  5. Az a helyzet béjbi, hogy megérdemelten kaptad a díjakat. Minden kép igen erőtlejes és kivételes. Nem gondolom, hogy egy elvadult zsűri választhatta csak ki ezeket. A Playboy pályázat eredményével nagyon nem tudtam azonosulni, de azt kell mondjam, hogy itt a leggyorsabb ért be elsőnek, nem az, amelyik a legidiótábban tudott futni. :-)
    Remélem lesznek hozományai a versenynek, de ahogyan a múltkor is megfogalmaztam már, ez nem az utolsó ilyen díj, tehát menj, és versenyezz, ez inspirál, ez alkotásra késztet, ez eredményeket hoz, elismerést fakaszt.
    Jókor jött, épp kezdtél bele zuhanni valami depibe, pedig ez a valódi sorsod, vedd komolyan, tisztítsd ki az egészségtelen és zavaró tényezőket. Nem meg hirtelen, de elég ha szépen elhagysz mindent ami nem kell, és helyre fogsz állni testileg és lelkileg, és még sokkal több siker fog érni, illetve kitöltheti az életed az, amit szeretsz. Gratulálok tehát a boldogságodhoz vezető út újabb mérföldkövénél.

    VálaszTörlés
  6. Köszi Virgonc, Gréti, Ildi! :)

    VálaszTörlés
  7. Dani, NEM DEPI volt, hanem alkotói válság! De mindegy, remélhetőleg visszazökkenek ill. sikerül venni az akadályokat... :) Igyekezni fogok, köszi a biztatást és a gondolatokat!

    VálaszTörlés
  8. A megmérettetés fontosabb, mint a talmi siker. Ez nem az! Gratulálok, olyan úton vagy, amin tovább kell haladnod, s nem megpihenned egyelőre. További sikereket, hiszem, hogy lesznek!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a kedves szavakat János...igyekezni fogok ;)

    VálaszTörlés